Vi hälsar er välkomna till årets festival. Hos oss kan ni få tips om nya spännande äventyr i vårt område. I vårt tält träffar ni även:

Askersunds orienteringsklubb.
Nyfiken på att lära dig orientera och osäker på om du hittar? Pröva vår stadsnära orientering  i Askersunds historiska kvarter. Denna prova-på-aktivitet passar alla från 5 år och uppåt. Festivalpass

Askersunds jolleseglare
Ute på Alsens vatten pågår ett jolleseglarläger under helgen. Vill du också pröva att segla? Våra instruktörer tar dig med ut i någon av våra C55:or. Drop in vid bron. 2-3 samtidiga seglare. Instruktören är med hela tiden. Simkunnighet och Festivalpass.
Se mer här>>>

MTB-Orientering
MTB-orientering eller MTB-O är i Sverige en förhållandevis ung sport, även om den funnits en längre tid i i bland annat Danmark, Tjeckien, Österrike och andra europeiska länder. Mountainbikeorientering är fartfyllt och handlar mycket om att ta rätt vägval och att fatta snabba beslut. Askersunds Orienteringsklubb ger dig möjligheten att prova upplägget på en kortare bana mellan 6 – 12 km med elektroniska stationer. 
Se mer här>>>